Vacature (Junior) LCA analist 

geplaatst in: In de kijker, Nieuws | 0

Wil jij de milieu-impact van bouwproducten aantonen en deel uitmaken van de toekomstige wereld van biobased en circulair bouwen?

Solliciteer nu

 

Met nationale en internationale projecten voor zowel grote als kleine opdrachtgevers, kom je bij ons in contact met producenten en experts uit binnen- en buitenland. Elk product is uniek, met verschillende samenstellingen, grondstoffen, productiemethoden en betrokken partijen. Dit zorgt voor veel variatie in je werk.

Wat ga je doen als LCA analist bij Agrodome B.V.?

Als LCA-analist bij Agrodome B.V. werk je zelfstandig aan het opstellen van LCA’s. Je ondersteunt ons team bij het maken van LCA-berekeningen en rapportages. Van het verzamelen van de Levenscyclusinventarisatie (LCI) tot het analyseren van de resultaten, speel je een cruciale rol.

Met flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken, bieden wij jou een functie op projectbasis, met kansen voor vervolgprojecten. Je komt terecht in een gezellig team en hebt de mogelijkheid om samen te werken met een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van LCA-specialisten, bio-based bouwexperts en onderzoekers.

Agrodome als werkgever

Agrodome B.V. is toonaangevend op het gebied van LCA’s voor bio-based en hernieuwbare bouwproducten. We stimuleren het gebruik van hernieuwbare materialen, producten en concepten. Daarnaast fungeren we als kennispartner voor bio-based en circulair bouwen en werken we samen met verschillende klanten en Europese onderzoeksprojecten.

Functie-wensen

  • Zelfstandig ondernemer, stagiaire of werkstudent
  • Affiniteit met cijfers
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • Praktische en inzichtelijke blik
  • Basiskennis van LCA’s, en bij voorkeur ervaring met het maken van LCA’s
  • Beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

Pas jij in dit profiel?

Ben jij een materialen nerd met een passie voor duurzaamheid? Geniet je van het werken met cijfers en het analyseren van data? Ben je een doorzetter die graag uitdagingen aangaat? Wil je bijdragen aan de verbetering van de marktpositie van bio-based en herwinbare bouwmaterialen?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@agrodome.nl, ter attentie van mevr. Sissy Verspeek. Solliciteren kan tot vrijdag 30 oktober 2023.

Grijp deze kans en word onze nieuwe (Junior) LCA-analist bij Agrodome B.V.

Vacature (Junior) LCA analist - volledige functieomschrijving | (pdf)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *