Evenement categorieAgenda

Als kalender tonen

donderdag 21 november  - Agenda

Buyer meets Supplier event UK/NL

logo Vlaanderen Circulair

Buyer meets Supplier event on 21 november 2019 - Brussel (BE) Byer meets supppler (foto: vlaanderen circulair)

The meeting event for buyers and suppliers in the circular economy. It’s organized to conclude the two-year Green Deal Circulair Aankopen (GDCA) where lessons learned from participating buyers and organizations are shared. This provides unique tools for everyone who wants to get started with circular purchasing or want to deepen it further. Look at this website for more information.

 

Ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie

Bij het afsluiten van twee jaar Green Deal Circulair Aankopen (GDCA) organiseert Vlaanderen Circulair - na het succes van de vorige edities - opnieuw een ‘Buyer meets Supplier’. Hét ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie.

Na twee jaar Green Deal Circulair Aankopen worden de geleerde lessen van de deelnemende aankopers en organisaties belicht. Dit levert unieke handvaten op voor iedereen die met circulair aankopen aan de slag wil gaan of verder wil verdiepen.

Maar we kijken ook naar de toekomst. Welke kansen liggen er nog voor ons en over de grenzen? De Buyer meets Supplier wordt een bruisend netwerk-epicentrum. We brengen alle belangrijke spelers op de circulaire markt samen in het stijlvolle kader van Heizelpaleis 10.

De vraaggestuurde B2B matchmaking is meteen een garantie voor kwalitatieve contacten. Beleidsmakers krijgen dan weer een inkijk op wat er leeft in Vlaanderen. Zij kunnen rechtstreeks in dialoog gaan met aanbieders en aankopers. Kortom, hét evenement voor iedereen met affiniteit voor circulair aankopen.

Meer informatie [icon icon=icon-external-link size=14px color=#000 ]

 

logo CBCI InterregCBCI is aanwezig bij dit event.

 

Lees verder ...

maandag 25 november  - Agenda

Tools en meetmodellen voor circulariteit

Congres nr. 4  in de reeks Hotspot Circulaire Weginfrastructuur

logo circulair weginfrastructuur

logo provincie Overijssel

 

Tools en meetmodellen voor circulariteit is voor opdrachtgevers, overheden en bedrijven die nu écht met circulariteit aan de slag willen gaan.

De toegang is gratis.

Ambities circulaire projecten

De urgentie is groot, de ambities zijn hoog en toch worden er nog weinig circulaire projecten in de bouw en gww gerealiseerd. Een belangrijke reden hiervoor is, dat veel opdrachtgevers, overheden en bedrijven geen eenduidig beeld hebben van wat circulair bouwen inhoudt, hoe ambities zijn te vertalen naar kwantitatieve en meetbare prestatie-eisen en hoe je gemaakte keuzes kunt verantwoorden. Dit is van groot belang voor opdrachtgevers bij de uitvraag en aanbesteding van projecten, maar een eenduidige bepaling van circulariteit is ook wenselijk voor bouwbedrijven die zich met circulaire producten en diensten willen onderscheiden.

Platform CB’23 heeft een methodiek ontwikkeld die circulariteit meetbaar maakt en de uniformiteit van de meetresultaten borgt. Ook al is deze methodiek nog in ontwikkeling, u kunt er nú mee aan de slag.

Wij vertellen hoe deze methodiek is ontstaan, de gemaakte keuzes en hoe dat zich verhoudt tot bestaande tools als LCA en MPG. We geven praktijkvoorbeelden en er is ruime gelegenheid voor dialoog en het bespreken van cases. Na afloop bent u wegwijs in de wereld van circulaire tools en meetmodellen!

Met medewerking van Suzanne Dietz (NEN, Platform CB’23), Reinier de Nooij (Optimal Planet), David Anink (st. W/E adviseurs), Mantijn van Leeuwen (NIBE BV, Platform CB’23) en Maarten Barckhof en Ron van Wijk (Stichting Circulair Bouwen).

Programma Tools en meetmodellen circulariteit

Kwakkenbergweg 168, 6571 GB Berg en Dal
Telefoon: 06 41 27 40 56 (Maarten Barckhof) en 06 48 15 95 26‬ (Ron van Wijk).
www.circulairbouwen.org

 

Via de nieuwsbrief van cirdulairbouwen blijft u op de hoogte. Aanmelden kan via het logo op de home-page.

Lees verder ...

maandag 25 november  - Agenda

Congres - Tools en meetmodellen voor circulariteit

logo circulair weginfrastructuur

logo provincie Overijssel  

Tools en meetmodellen voor circulariteit is voor opdrachtgevers, overheden en bedrijven die nu écht met circulariteit aan de slag willen gaan.

De toegang is gratis.

Ambities circulaire projecten

De urgentie is groot, de ambities zijn hoog en toch worden er nog weinig circulaire projecten in de bouw en gww gerealiseerd. Een belangrijke reden hiervoor is, dat veel opdrachtgevers, overheden en bedrijven geen eenduidig beeld hebben van wat circulair bouwen inhoudt, hoe ambities zijn te vertalen naar kwantitatieve en meetbare prestatie-eisen en hoe je gemaakte keuzes kunt verantwoorden. Dit is van groot belang voor opdrachtgevers bij de uitvraag en aanbesteding van projecten, maar een eenduidige bepaling van circulariteit is ook wenselijk voor bouwbedrijven die zich met circulaire producten en diensten willen onderscheiden. Platform CB’23 heeft een methodiek ontwikkeld die circulariteit meetbaar maakt en de uniformiteit van de meetresultaten borgt. Ook al is deze methodiek nog in ontwikkeling, u kunt er nú mee aan de slag. Wij vertellen hoe deze methodiek is ontstaan, de gemaakte keuzes en hoe dat zich verhoudt tot bestaande tools als LCA en MPG. We geven praktijkvoorbeelden en er is ruime gelegenheid voor dialoog en het bespreken van cases. Na afloop bent u wegwijs in de wereld van circulaire tools en meetmodellen! Met medewerking van Suzanne Dietz (NEN, Platform CB’23), Reinier de Nooij (Optimal Planet), David Anink (st. W/E adviseurs), Mantijn van Leeuwen (NIBE BV, Platform CB’23) en Maarten Barckhof en Ron van Wijk (Stichting Circulair Bouwen).

Programma Tools en meetmodellen circulariteit

Kwakkenbergweg 168, 6571 GB Berg en Dal
Telefoon: 06 41 27 40 56 (Maarten Barckhof) en 06 48 15 95 26‬ (Ron van Wijk).
www.circulairbouwen.org
info@circulairbouwen.org

Lees verder ...

donderdag 05 - vrijdag 06 december  - Agenda

WasteBuild on 5-6 december

WasteBuild on 5-6 december 2019 - Amsterdam (NLD) logo wastebuild

The event for a circular and regenerative build environment. WasteBuild is the first and only international event dedicated to accelerating the transition towards a circular built environment.  You will meet the world's leading architects, engineers, designers and technologists along with the most active clients already delivering circular schemes. Look at this website for more information.

Dedicated to accelerating the transition towards a circular built environment

The outdated linear model of TAKE - MAKE - WASTE is dead.  Public and private organisations across the world are investing in and adopting robust circular economy roadmaps, not only because we have to, but because the circular economy makes business and financial sense.

 
WasteBuild is the first and only international event dedicated to accelerating the transition towards a circular built environment.  Register to attend for free today and you will meet the world's leading architects, engineers, designers and technologists along with the most active clients already delivering circular schemes.
 
Find out what you need to know to win more work and to make your next project more circular than your last.

You can register for a free exhibition pass. 

 

Lees verder ...

Als evenementenoverzicht tonen

november 2019

zomadiwodovrza

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21

Buyer meets Supplier event UK/NL

22


23


24


25

Tools en meetmodellen voor circulariteit
Congres – Tools en meetmodellen voor circ...

26


27


28


29


30