Webinar “Zeeuwen kopen met impact!”

geplaatst in: Agenda archief | 0

donderdag 01 oktober  - Agenda archief

De werkconferentie en/of de leveranciersmarkt “Zeeuwen kopen met impact!” van Provincie Zeeland en MVI Platform, stond eerst gepland op 3 juni 2020. Vanwege de aangescherpte regels rond het coronavirus is in eerste instantie besloten om de conferentie te verplaatsen naar 1 oktober 2020. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is besloten de conferentie online te houden. Een deel van het programma zal op 1 oktober komen te vervallen. 

Webinar 1 oktober van 13.30 tot 14:30 uur.

De start van de werkconferentie gaat alsnog plaats vinden via een webinar op donderdag 1 oktober van 13.30 tot 14:30 uur. U kunt inloggen vanaf 13:15 uur. Het webinar wordt uitgezonden vanaf de Abdijstudio onder leiding van Peter Joosse.

Programma webinar

Tijdens het webinar blikken we terug op de bereikte resultaten van het Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen 2017-2020. Diverse sprekers worden geïnterviewd waarbij niet alleen wordt teruggeblikt, maar ook vooruit wordt gekeken met gedeputeerde Harry van der Maas naar toekomstige MVI ontwikkelingen. De vraag die centraal staat is hoe we samen met u kunnen toewerken naar een duurzamer Zeeuws inkoopbeleid.

U kunt live meekijken en vragen stellen tijdens het webinar. Daarnaast krijgt u een uitleg over de rond-de-tafel sessies. De rond-de-tafel sessies zullen vanwege COVID-19 en de RIVM-maatregelen op andere data digitaal plaatsvinden. Hiervoor volgt een aparte uitnodiging met de betreffende data.

Aanmelden
Via deze link kunt u zich aanmelden voor het webinar.

Vragen?
Indien u op 1 oktober niet in de gelegenheid bent het webinar live te volgen, kunt u het webinar op een later moment terugkijken via bovenstaande link.

 

CBCI neemt deel aan deze Werkconferentie in het kader van het Europees Intereg 2 seas project CBCI. 

logo CBCI Interreg

 

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *