Een innovatiedag van Biobased Gardens e.a.

geplaatst in: Agenda archief | 0

dinsdag 05 juli  - Agenda archief

banner biobased versnellingsdag met alle partijen die meedoen

 

Thema

Van biomassa kun je alles maken!

Met als uitgangspunt:

Hoe komt de markt in beweging en hoe zorgen we dat biobased gangbaar wordt.

Sinds 2014 zoekt Biobased Innovation Garden naar nieuwe kansen voor biobased materialen. Ieder jaar kwamen zij nieuwe planten tegen, van vlas tot tabak, van katoen naar Russische paardenbloemen. Niet alles slaagde, maar het proberen is uiteraard waar de Innovation Garden voor bedoeld is.

Op 5 juli van 9:30 tot 16:30 is de Biobased Innovatie Dag.

Op deze dag gaan zij met alle ondernemers uit het netwerk geinteresseerden informeren over de mogelijkheden die biobased producten bieden.

In de middag is onder andere Agrodome B.V. aanwezig met aandacht voor het living lab bij Emergis uit het Intereg 2 Zeeen project CBCI. 

logo CBCI Interreg

Graag nodigen we u uit voor deze dag.

Het programma is nog in beweging maar de contouren worden helder. Biobased Innovation Gardens gaat spreken over kansen en mogelijkheden. Onder ander met Gerrit Hiemstra, die zijn eigen huis van biobased materialen gebouwd heeft. Ook Stichting Agrodome is hierbij aanwezig.

Meer informatie

Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden. Meer informatie leest u in 2022-07-05 Biobased Innovatie Dag (pdf) of op de website van Biobased Gardens

We willen u graag de mogelijkheid aanbieden als standhouder aanwezig te zijn, dat kan via onderstaande knop. Er zijn nog enkele plekken.

Ja, ik wil deelnemen als standhouder


logo biobased innovation gardens

Het project Biobased Innovations Gardens wordt gefinancierd door de BrancheOrganisatie Akkerbouw en de Provincie Zeeland.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *