Duurzame dwarsdenkers: Duurzaamheid als verdienmodel

geplaatst in: Agenda archief | 0

woensdag 28 november  - Agenda archief

logo-ibi2Een bijeenkomst van IBI2

Ontvangst op Brightlands Smart Services Campus in Heerlen door: Trappsswise en BISS.

Duurzaamheid als verdienmodel. Hoe doe je dat?

Duurzaamheid als verdienmodel klinkt interessant, maar hoe doe je dat? Een traditioneel verdienmodel beschrijft een organisatiemethode om financiële waarde te creëren. Nu de samenleving de huidige economische situatie met argusogen bekijkt, is er vraag naar een nieuwe manier van organiseren. Eén die niet alleen kijkt naar financiën, maar bijvoorbeeld ook naar het beschermen van de natuur of naar sociaal kapitaal.

Gastspreker Prof. dr. Rudolf Müller 

De gastspreker van Duurzaamheid als verdienmodel is Prof. dr. Rudolf Müller. Prof. dr. Rudolf Müller is hoogleraar Quantitative Infonomics, wetenschappelijk directeur van het Business Intelligence and Smart Services Instituut (BISS). Hij is werkzaam aan de School of Business and Economics (SBE) van de Universiteit Maastricht en geeft leiding aan het kennis- en innovatiecentrum op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

De onderzoeksinteresse van Prof. dr. Rudolf Müller liggen op het snijvlak van economische theorie, informatica en wiskundige optimalisatie. Hij is met name geïnteresseerd in het gedrag, spel, theoretische en algoritmische aspecten van marktet design. Zijn bijdragen zijn gebaseerd op de fundamenten van market design (implementatie van toewijzingsregels, opbrengstequivalentie en communicatiecomplexiteit tijdens veilingen) evenals applicaties, openbare commissies, advertentieveilingen en planning.

Als directeur van het Business Intelligence and Smart Services Instituut (BISS) staat hij aan het hoofd van een multidisciplinair onderzoekteam dat architecturen en implementaties van data gedreven slimme diensten ontwikkelt.

Woensdag 28 november 2018
14:00 – 19:00 uur

Brightlands Smart Services Campus
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Meer informatie

 

In verband met de aanstaande verhuizing is Agrodome hierbij niet aanwezig.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *