De nationale binnenmileudagen

geplaatst in: Agenda archief | 0

woensdag 24 - vrijdag 26 januari  - Agenda archief

Nieuwste inzichten voor vitaliteit, prestatie en preventie

Agrodome wil dit event onder de aandacht brengen voor wie interesse heeft in binnenmilieu en gezondheid. De nationale binnenmilieudagen in de Jaarbeurs Utrecht is een side event van de 2Oe editie Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.
 
vlaggen
 
Congresdagen: 24, 25 en 26 januari 2018.

Organisatie: Lescrauwaet Environment (LLE) BV m.m.v. specialistenteam.

Locatie: Jaarbeurs Congrescentrum Julianagebied (trap op bij ingang Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer)
 
INTRODUCTIE

De themadagen zullen u unieke inzichten verschaffen over de relatie tussen diverse omgevingsfactoren, het binnenmilieu en de gezondheid. Er zullen veel praktische handvatten vanuit het voorzorgsprincipe worden verstrekt, die u de mogelijkheid geven om direct tot actie over te gaan voor de verbetering van de werkomgeving, maar ook de slaap- en woonomgeving.

En actie is nodig want we leven in een omgeving die we onbewust steeds ongezonder hebben gemaakt tot soms zelfs ziekmakend. Tijdens deze dagen verstrekken we de kennis en de tools om dit om te draaien en ons binnenmilieu weer om te turnen tot een healing environment voor dagelijks herstel die het eigenlijk altijd al had moeten zijn. En een gezond binnenmilieu betekent veel meer vitaliteit, dat wil zeggen de prestaties nemen toe, het ziekteverzuim wordt wezenlijk minder en de mens wordt gelukkiger.
 
Meer informatie op de website van de nationale binnenmileudagen  editie 2018 met GRATIS aanmelding voor het bijwonen van de lezingen.

U kunt zich nog aanmelden als spreker voor de selectielijst. Ook voor aanmelden van producten en diensten!

Terug naar agenda