Wij geven advies bij bouwprojecten. Voornamelijk aan professionals in de bouw en toeleveranciers. Maar ook aan particulieren en scholen die kiezen voor verantwoorde oplossingen.

Flexibel bouwen met gebruik van natuurlijke grondstoffen

Samen met u bespreken we uw plannen en ideeën die leiden tot een comfortabel en gezond leefmilieu met een lage milieu-impact. Daarna maken we een plan voor de meest geschikte bouwmaterialen, producten en bouwconcepten. Voor nieuwbouwprojecten kan de keuze bijvoorbeeld komen te liggen op houtskeletbouw, bouwen met kalkhennep blokken, strobouw of andere damp-open concepten. Ook bij renovatieprojecten zijn zulke bouwmaterialen en bouwconcepten vaak toe te passen.

Agrodome advies- en ontwikkelbureau verbindt, analyseert en ontwikkelt. Wij maken samen met u een toekomstbestendige bouw.

.

Professionals in de bouw

Door nieuwe technieken en inzichten kan er al heel veel.

Bouwbedrijven en woningbouwverenigingen maken een omslag naar duurzamere bouwmethoden met duurzamere oplossingen en bio-based materialen. Soms omdat een opdrachtgever dat vraagt maar ook steeds vaker vanuit vragen van de opdrachtgever of verantwoord maatschappelijk ondernemerschap. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Wij horen graag wat uw ideeën zijn. Wij adviseren welke oplossingen en materialen geschikt zijn voor het doel wat u voor ogen heeft. Samen komen we tot de juiste beslissingen voor uw situatie. Aansluitend begeleidt Agrodome uw organisatie tijdens het bouwproces.

Particuliere huiseigenaren en/of kavelbezitters

Goed voor het milieu, gezond en aangenaam om in te wonen.

Kavelkopers en huiseigenaren met verbouw- of renovatieplannen met interesse in de mogelijkheden van natuurlijk, ecologisch en bio-based bouwen zijn van harte welkom voor een adviesgesprek in Wageningen. Wij kunnen volstaan met een adviesgesprek maar ook verder van dienst zijn tot en met begeleiding van het hele bouwproces, alles geheel naar de wens en behoefte van de kavelkoper.

Een eerste gesprek om kennis te maken en de vraag goed af te bakenen kost € 99,- ex BTW, wij houden dan rekening met 1,5 uur.

 

.

Adviesgesprek

Voor een adviesgesprek kunt u rechtstreeks contact opnemen met Fred van der Burgh of Sissy Verspeek. Denkt u meer advies en begeleiding nodig te hebben dan wordt vrijblijvend een vervolgprogramma opgesteld.